Mijn Diensten

Zoek je een freelance webdesigner voor het creëren van een nieuwe WordPress website of webshop? Of heb je een WordPress expert nodig om jouw bestaande website of webshop te optimaliseren en te verbeteren? Misschien wil je het onderhoud van jouw website overlaten aan een WordPress specialist?

Ik heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verbeteren, beheren en onderhouden van WordPress websites. Als freelance ontwerper en webdesigner ondersteun ik kleine tot middelgrote bedrijven, evenals beginnende en lokale ondernemers met alles op het gebied van WordPress.

Waarom heeft jouw bedrijf een digitale partner nodig ?

01

Webdesign

Een nieuwe website laten maken of  een bestaande website verbeteren? Ik ontwerp professionele websites die goed vindbaar zijn in de zoekmachines. 

02

Webwinkel

Professionele webwinkel voor een betaalbare prijs. Of wil je jouw zakelijke klanten online laten bestellen via een e-commerce oplossing? Dat kan !

03

SEO / zoekmachine optimalisatie

Ik zorg ervoor dat jouw site hoog in Google komt te staan, hierdoor krijgt jouw website meer bezoekers EN jouw klanten voor jouw bedrijf.

04

Digitale Marketing

Samen maken we een marketingstrategie om een specifiek marketingdoel (of -doelen) op een gerichte en haalbare manier te bereiken. 

05

WordPress onderhoud

Ik maak reeds 15 jaar websites in WordPress. Het meest gebruikte CMS heeft dus geen geheimen meer. Ik zorg dan ook persoonlijk dat jouw website online blijft.

06

WordPress Hosting

Super snelle, veilige en betrouwbare hosting.  De hosting is voorzien van de laatste technieken en daardoor blijft jouw website up te date en bereikbaar.

Let’s meet &
work together.

Neem contact op om meer over mij en de diensten die ik aanbied te weten te komen.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Geboren in België, werkzaam als freelancer en digital nomad. Reeds 15 jaar ervaring in het maken van professionele goed werkende websites.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Born in Belgium, traveling the world as digital nomad. 15 years of experience in designing and optimizing professional websites.