E-commerce

E-commerce is een snelgroeiende industrie waarbij het online kopen en verkopen van goederen en diensten centraal staat. De categorie “e-commerce” biedt nuttige informatie en advies voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en runnen van een online winkel. Van het kiezen van het juiste e-commerce platform en het optimaliseren van productpagina’s tot het ontwerpen van een effectieve check-out en het beheren van betalingen en verzendingen, deze categorie biedt waardevolle inzichten en praktische tips om een succesvolle e-commerce winkel te creëren. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren e-commerce professional, deze categorie is een onmisbare bron van informatie om jouw online winkel te optimaliseren en te laten groeien.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Geboren in België, werkzaam als freelancer en digital nomad. Reeds 15 jaar ervaring in het maken van professionele goed werkende websites.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Born in Belgium, traveling the world as digital nomad. 15 years of experience in designing and optimizing professional websites.