WordPress

WordPress is een van de meest populaire Content Management Systemen (CMS) ter wereld en wordt gebruikt om websites van allerlei soorten en maten te maken. De categorie “WordPress” biedt een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen, tips en trucs en praktische handleidingen om een WordPress-website te maken en te beheren. Van het kiezen van het juiste thema en plugins tot het oplossen van problemen en het optimaliseren van de prestaties van een WordPress-website, deze categorie is een waardevolle bron van informatie voor zowel beginners als ervaren WordPress-gebruikers. Of je nu een blog wilt maken, een e-commerce website of een portfolio, deze categorie biedt nuttige inzichten en advies om jouw WordPress-website te optimaliseren en succesvol te maken.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Geboren in België, werkzaam als freelancer en digital nomad. Reeds 15 jaar ervaring in het maken van professionele goed werkende websites.

Bart Gotemans

Freelance Webdesigner

Born in Belgium, traveling the world as digital nomad. 15 years of experience in designing and optimizing professional websites.